Blog

L’ARI

27/09/2016

Avui anem a dormir amb un gust de boca agredolç doncs veiem a les notícies que l’Ariana, una noia de 18 anys, mor a causa d’un cáncer contra el que porta lluitant 5 anys. Malgrat ser una notícia trista, no podem evitar sentir-nos inspirades, l’Ari no era una jove qualsevol. Junt amb l’hospital clínic, aquesta noia va iniciar un projecte amb l’objectiu de portar el CART, un tractament per la leucèmia que ha donat molts bons resultats als Estats Units, aquí a Espanya. Tot i ser conscient que el seu cas no pot curar-se per aquesta via, l’Ari dedica el seu projecte de recerca a tots aquells que es troben en la seva mateixa situació. Creiem que és tot un exemple de força i li desitgem el millor, sigui on sigui.

 Ari_Projecte-ARI

 

I SI LI POSEM MÚSICA ?

13/10/16

Ens fa molta il·lusió dir-vos que finalment hem decidit quin serà el nostre projecte de recerca: farem un musical! Després de donar-hi moltes voltes avui per fi ens hem decidit i hem triat l’Alberto, el professor de música, com a tutor.

Escriure un musical ja és tot un repte: haurem de redactar un guió, triar música, un repartiment, escenificar-ho… Tot i així, volem que el nostre projecte tingui un significat, que vagi més enllà d’un feix de papers, que aporti alguna cosa i és aquí quan hem fet la connexió immediata: el Projecte Ari. Hem decidit que el projecte tractarà sobre la història d’aquesta noia tan valenta, com a homenatge, i que l’objectiu de les funcions serà recaptar el màxim de diners per enviar-los al projecte com a donatiu.

ENTREVISTA A MIQUEL PERIEL!

20/12/2016

Avui dia 20 de desembre hem quedat amb el Miquel Periel, un dels directius de la companya de teatre Dagoll Dagom, coneguda pel muntatge de Mar i Cel. La veritat és que ha estat molt emocionant poder veure el Victòria per dins i poder entrar a la sala on s’han creat tants i tants éxits de la companyia. Hem preparat un seguit de preguntes que creiem que ens poden resultar útils per poder arrencar el projecte.

18:30 h

Després d’una entrevista intensa, on hem conversat durant gairebé hora i mitja, sortim molt satisfetes i amb ganes de posar-nos mans a la obra!

20161217_171408

REUNIONS… I MÉS REUNIONS!

16/03/2017

Avui Dijous, ens hem reunit amb el nostre tutor Alberto, ja hem marcat totes les dates de previsions, tant per a les entregues de guió definitiu, data del cásting, assajos i el gran dia de representació a l’escola. D’aquesta manera ens podem fer a la idea del temps que tenim per portar el projecte endavant. Així mateix hem fet una pluja d’idees que ens ha aportat inovacions com el fet d’escriure aquest diari com ha seguiment de la part pràcrtica del nostre treball de recerca. També hem començat a disenyar l’escaleta (una taula on hi apareix la informació bàsica del musical així com els personatges, escenificació i context), que ens va proposar en Miquel Periel, la tindrem acabada d’aquí una setmana, sempre i quan haguem pogut tenir l’entrevista amb la Paula, una alumna de segon de Batxillerat que ha estat en contacte de primera mà amb la leucèmia i ens agradaria poder entrevistar-la.

Per la tarda hem enviat un correu a l’encarregat o encarregada del projecte Ari al clínic per tenir informar-los i parlar de la nostra intenció col·laborativa.

EL CLÍNIC ENS HA CONTESTAT!!! AAAAH!!!

20/03/2017

Avui dilluns 20 de març de 2017 hem rebut la resposta a l’email que vam enviar al responsable del projecte Ari al Clínic. QUINA EMOCIÓ! Ens han donat les gràcies per participar en el projecte i ens han concedit una entrevista en persona per poder mostrar-los més ampliament la nostra idea; només falta concretar un dia. També hem sabut que podrem entrevistar a la Paula el dimecres a l’hora del parti. Amb tota aquesta informació podrem acabar la nostra escaleta per iniciar el guió.

REUNIÓ AMB LA PAULA

28/03/2017

Per fi hem pogut reunir-nos amb la Paula. Ens ha explicat un munt de coses que ha viscut com a pacient de càncer, ens ha parlat dels companys de l’hospital, pèrdues d’amics, el seu dia dia… Realment ha estat de molt interessant veure la malaltia des d’aquesta perspectiva i ens ha ajudat molt a nivell emocional per entendre el que va viure l’Ari. Ens ha donat el consell de fer un musical divertit i sempre mostrant la part positiva de tot.

I GRAÓ A GRAÓ…. JA TENIM L’ESCALETA FETA!

30/03/2017

Avui ens hem reunit amb el nostre tutor per comentar l’escaleta, un esquema de l’obra que ens va proposar de fer en Miquel Periel. L’Alberto ens ha donat el vistit blau!

 20170103_135400.jpg

TOTA HISTÒRIA TÉ ELS SEUS DRAMES…

03/04/2017

18:00h

Ens acabem d’adonar que teòricament demà tenim la reunió amb la representant del Clínic per parlar del projecte, però no ens han cotestat el correu per a confirmar l’hora!!! Així que estem intentant trobar un teléfon per a poder contactar en menys de vint-i-quatre hores…

23:00 h

Són les onze de la nit i encara no tenim resposta del Clínic. La Glòria està en pànic. La Júlia està en procés.

TOT EN ORDRE!

04/04/2017

8:30h

Per fi la Núria, la noia amb la que vam parlar per correu, ens ha agafat el telèfon i ens ha confirmat que ens podem reunir avui a les 17.00h.

18:00h

La reunió ha estat un éxit, la Núria Vilamajor, ens ha donat permís per utilitzar la història i ens  ha explicat tot el que ha pogut de l’Ariana i l’inici del projecte . També ens ha donat alguns consells per acabar l’escaleta. La Núria ha remarcat que el més important és que el missatge sigui alegre, perquè així és com era l’Ari.

REUNIÓ “EXPRÉS” AMB L’ALBERTO

6/04/2017

Avui hem fet una reunió “exprés” i li hem ensenyat a l’Alberto l’inici de la part teórica. Hem decidit que ara ens centrarem en el guió i la teòrica la desenvoluparem a l’estiu, amb temps i calma.

 

NO FEM UNA FESTA PERQUÈ ESTEM A L’ESCOLA. PERÒ EN VOLEM FER UNA.

11/04/2017

Per fi ha arribat el moment! Avui ha sortit la notícia a la pagina web del Clínic de que gràcies a les donacions fetes al Projecte Ari ja s’han aconseguit 1.036.588 euros. Aquests diners serviran per a començar l’assaig clínic amb 10 pacients amb leucèmia linfoblàstica aguda, als qui s’aplicarà la teràpia CAR-T desenvolupada al Hospital Clínic.

34.745 euros s’han destinat a la millora de l’assistència de pacients de l’Institut Clínic de Malalties Hemato-Oncològiques. 934.147 euros són els diners que s’invertiran en la teràpia CAR-T.

Tot i així, el projecte no acaba. El següent repte es desenvolupar un segon assaig per a pacients amb Mieloma Múltiple, un càncer que es forma a les cèl·lules plasmàtiques de la sang. El projecte Ari posa en marxa la segona etapa!

Screen Shot 2017-05-18 at 14.46.11.png

Link de la notícia: http://www.projecteari.com/el-proyecto-ari-se-hace-realidad/#more-2824

 

UN GOOGLE DRIVE EN BLANC IMPOSA MÉS QUE UN FULL EN BLANC.

19/04/2017

Estem molt emocionades. Avui hem començat a redactar el guió! Realment fa molta por haver de començar a escriure en un word blanc (sabent que has d’acabar escribint un musical sencer) però poc a poc hem anat escrivint allò que la nostra ment imaginava i projectava a l’escenari particular que tenim dins la testa. Sort de l’escaleta!!

 

FEINA, FEINA I… AH! MÉS FEINA!

20/04/2017

Avui hem tingut reunió amb l’Alberto. Hem estat comentant que podríem dissenyar un cartell visual que representés el nostre treball i que  ens podria servir per promocionar el musical. Hi hauríem d’afegir alguna imatge que cridés l’atenció i havíem pensat en utilitzar el logo del Projecte Ari, doncs és molt positiu i encaixaria a la perfecció. Aixó sí, haurem de demanar permís….

 

Screen Shot 2017-05-02 at 23.05.19.png

A més a més l’Alberto ens ha donat alguns consells per millorar el guió i ens a dit que hauríem d’anar pensant en un títol. També tenim pendent fer una llista dels actors  i tancar dates d’assajos. Uf, només de pensar en tot el que hem de fer ja ens ve el cansament! 😉

 

ENS EMBARQUEM EN UNA MISSIÓ SUICIDA!

30/04/2017

Aquests dies ens hem dedicat a redactar i desenvolupar el guió. Mica en mica hi anem afegint les cançons i retocant els diàlegs. Hem decidit que el volem deixar enllestit abans de les vacances d’estiu perquè així els actors puguin mirar-se els seus guions i aprendre’s les cançons que hauràn de cantar. No anem ni per la meitat de les escenes, així que ens posem les piles o no arribem!

 

ELS LÓPEZ DOMINEN EL CÀSTING.

04/05/2017

Avui hem tingut reunió amb el nostre tutor Alberto i ja tenim la llista d’actors! Sembla una broma, però no, 5 dels 10 actors es diuen López de cognom.

ARIANA – Mariona Cortacans

PARE – Joan Lamelas

MARE – Glòria López

GERMANA – Jana López

METGE – Pau López

AMIGA 1 – Marta Ramell

AMIGA 2 – Laura López

AMIC, EXTRA – Diego López

HOSTESA, AMIC, AVI, EXTRA – Jordi Buigues

NARRADORA – Júlia Plaza

 

DE MICA EN MICA S’OMPLE LA PICA

16/05/2017

Seguim escrivint el guió, ja anem per l’escena 9!!

 

SOM SUPERDONES. 

13/06/2017

Aquestes últimes setmanes han estat una tortura: plenes de treballs per entregar i els exàmens finals; però avui hem decidit passar tot el dia a l’escola per deixar el guió acabat. Al final del dia hem visitat a l’Alberto perquè ens comentés si li semblava bé com havia quedat i ens ha dit que estava perfecte. 🙂 Estem molt orgulloses de la feina feta, hem acabat el guió en temps récord i encara ens queda una mica de temps per estudiar química! Ara, no adjuntarem cap foto perquè duem unes cares que fan por.

 

REUNIÓ AMB ELS ACTORS

20/06/2017

10.00h

IMG-20170622-WA0004Avui hem quedat d’hora per fer l’última revisió del guió, ja que aquesta tarda tenim reunió amb tots els actors i en farem una llegida tots plegats en veu alta. A més a més hem posat lletra a la cançó de Gimmie Gimmie d’ABBA que teníem pendent i hem gravat les veus de les altres cançons perquè els actors coneguin les melodies i les segones veus.

 

17.00h

La reunió ha estat un èxit, hem explicat el plàning que teníem i els hem fet una introducció al del musical i als nostres objectius. Els hem comentat que s’havien d’aprendre el guió durant l’estiu (el que els ha fet molta gràcia, ves a saber per què… hehehe) i que hauríem de concretar dates per als assajos. Com que ningú sabia encara què faria al setembre hem decidit anar-les concretant durant l’estiu pel grup de whatsapp. Quan tothom ha tingut clar quin era el seu paper al musical hem fet una llegida de tot el guió. D’aquesta manera tothom ha pogut conèixer el seu personatge i familiaritzar-s’hi. El dia 26 de Juny rebran tots una còpia impresa del guió definitiu.

IMG-20170622-WA0003.jpg

 

 

JA ES RESPIRA ESTIUET…

26/06/2017

Avui hem anat a l’escola i hem repartit els guions que ens ha imprés l’Alberto a cadascun dels actors. Bon estiu a tots! Ara ens centrarem en deixar acabada tota la part teòrica i començarem amb els assajos al setembre.

 

A L’ESTIU TOTA CUCA VIU! (EXCEPTE LA JULS I LA GLORI QUE FAN TR)

Juliol i Agost

Durant aquests mesos hem avançat la memòria escrita del nostre treball. A través del Google Docs que vam crear a l’Abril, totes dues hem anat afegint informació per anar completant tots els punts de l’índex. Hem parlat sobre la leucémia linfoblàstica aguda, el el Projecte Ari, el tractament CAR-T i l’escriptura de guions (entre d’altres coses).

El dia 22 d’Agpst vam marcar les dates dels primers assajos abans d’iniciar el curs i les vam proposar per el grup de whatsapp que tenim amb els actors. Aquests dies són l’1, el 8 i el 12 de setembre. De moment, a dia 29, només ens han pogut confirmar quatre dels vuit actors. Esperem que contestin abans d’aquest divendres, que comencem amb el primer assaig! Avui també hem enviat un correu a l’Alberto per asegurar-nos de que podrem fer ús de l’Aula Magna els dies escollits.

 

PRIMER ASSAIG!

01/09/2017

Aquest matí ha arribat la Júlia a les 11 h (bé, una miqueta més tard, ja sabem que no és la més puntual del món…) . La Mariona ens ha trucat i ens ha dit que a causa d’un imprevist no podrà venir fins a la tarda, per tant, hem decidit acabar de retocar la part teòrica i actualitzar la pàgina web. Després de dinar ha arribat la Mariona i hem estat assajant les  cançons on ella canta (és a dir, totes). La Glòria ens ha deleitat amb els seus aguts de sopraníssima i el Pau i el Diego han fet la octava baixa hahaha. Hem marxat amb bon gust de boca, la Mariona ho fa molt bé! 🙂

 

TORNAR A L’ESCOLA ABANS DEL 12 DE SETEMBRE, LO NUNCA VISTO

08/09/2017

Aquest cop hem quedat a l’escola amb la Marta Ramell, la Mariona, el Diego i el Pau. Hem estat assajant en una de les aules de música les escenes de les amigues i també escenes entre el metge i l’Ari. A més a més hem inventat la coreografia de l’escena 6: El treball de recerca, on ballem i cantem la cançó Gimmie Gimmie d’ABBA. Aquesta escena promet.

 

UNES INDIRECTES MOLT DIRECTES A CERTS ACTORS

12/09/2017

Al tercer assaig ha vingut la Laura i li hem pogut ensenyar la coreografia que teníem de l’escena 6. Avui no hem pogut avançar gaire, realment necessitem que certs actors s’impliquin més i VINGUIN A ASSAJAR, sinó no ens en sortirem. Paral·lelament als assajos hem anat creant una llista de material que necessitarem.

COMENÇA UN NOU CURS…!

13/09/2017

Ja ens apropem a la data de la primera entrega i per sort ja la tenim gairebé acabada! Dilluns 18 a les 17h ens reunirem amb l’Alberto i li ensenyarem la feina feta.

A més a més, portem ja uns dies discutint per whatsapp amb els actors per  poder decidir dates d’assajos abans no sigui massa tard, finalment hem aconseguit que omplissin una taula amb la disponibilitat de cadascun. Conclusió: serà dificil trobar-nos tots.

 

JA TENIM DIA D’ESTRENA!

18/09/2017

Hem estat hora i mitja reunides amb l’Alberto, ja que hem començat la reunió abans del que esperàvem. Hem pogut comentar tot el que havíem fet a l’estiu i resoldre qüestions que teníem pendents. Després hem baixat al quartet de material de teatre i hem buscat quatre coses que podriem necessitar. Intentarem que ens deixin la mítica “camilla” d’infantil (on més d’un hi ha fet una bona siesta). Per últim hem pactat el dia de l’estrena, el dilluns 30 d’octubre, que vindrà seguit de dues actuacions més els dies 1 i 3 de novembre en horari de tarda.

Avui hem descobert una notícia de l’any 2012 on el president de la SGAE diu que no es cobraran drets d’autor en concerts solidaris i col·legis. Això ens anirà molt bé per poder utilitzar les cançons no originals a la representació sense cap problema. Tenim una flor al cul!

Screen Shot 2017-09-20 at 00.26.37.png

 

UN ASSAIG ESTRESSANT.

20/09/2017

15.00h – 17.00h

Avui ha estat el primer dia que ens hem pogut reunir tots a l’aula magna. Bé, no tots tots. Algunes persones han hagut de marxar cap a les 16h i d’altres no han pogut arribar fins més tard de les 16h. Tot i així hem passat les cinc primeres escenes i les seves respectives cançons perquè els actors es poguessin fer a la idea dels moviments sobre l’escenari. Realment ha estat una mica estressant, ja que pensàvem que podríem ser més productives i no hem pogut avançar el que volíem. A més a més, poca gent ha fet l’esforç de memoritzar-se el guió, de fet hi havia qui ni se l’havia mirat. Organitzar a un grup de gent és més difícil del que pensàvem… De totes maneres tenim confiança de que en els propers assajos tothom se sabrà el paper i podrem anar més de pressa (HAHAHAHA).

 

SOM AGENTS DE LA CIA, PERÒ HEM ACONSEGUIT EL TELÈFON DE LA MARE DE L’ARI!!!

21/09/2017

Avui la tieta de la Mariona Cortacans, que coneix a la mare de l’Ari, s’hi ha posat en contacte  per dir-li que estem preparant un musical i per demanar-li si ens podia passar el seu telèfon. L’Àngela ha a respòs súper entusiasmada i ens ha dit que la truquem quan vulguem. La trucarem demà mateix.

 

ÚLTIM CAP DE SETMANA ABANS DE LA PRIMERA ENTREGA…

23/09/2017

00.00 – 01.00 de la matinada.

Només ens queda aquest pont de tres dies per a poder acabar d’enllestir la memòria i la pàgina web. La Júlia es troba a Barcelona reivindicant el dret a decidir, mentre que la Glòria ha marxat a Anglaterra. Com acabarem el TR? Ningú ho sap. A les nits esperem poder dedicar una estona del nostre temps a acabar aquests darrers petits detalls per a l’entrega del dia 26 de setembre del 2017. En aquests moments agraïm haver començat el treball abans de l’estiu i tenir-lo tan avançat.

 

UN DARRER COMENTARI

25/09/2017

El que semblaven petits detalls s’han convertit en hores. Moltes hores.

 

JA QUEDA MENYS PEL GRAN DIA!

04/10/2017

Avui hem tornat ha assajar com cada dimecres, però ens ha passat el mateix de sempre: només s’han presentat la meitat dels actors. Aquest vespre hem organitzat els actors que han d’assajar en una mateixa escena perquè la setmana que ve els puguem convocar per grups i no falti ningú.

CANVIS D’ÚLTIMA HORA

05/10/02017

Avui ens hem reunit amb l’Alberto per ensenyar-li la part escrita. Hem acabat de corregir els objectius i les conclusions i hem aclarit els dubtes que teníem. A més a més ens han comunicat que tenim una setmana més abans de l’entrega final! Finalment haurem de lliurar el projecte el dilluns 16 d’octubre.

HEM ACONSEGUIT CONTACTAR AMB L’ANGELA!

05/10/02017

images.jpg

L’Àngela és la mare de l’Ariana, avui ens ha trucat i li hem pogut explicar el projecte. Estava molt emocionada, fins i tot ens ha dit que faria tot el possible per venir! Realment poder parlar amb ella ha estat un moment molt emotiu per a nosaltres, doncs és la persona més propera a l’Ari que hi ha. Ha estat un gran honor.

 

ARA SÍ, ÚLTIM CAP DE SETMANA ABANS DE LA PRIMERA ENTREGA…

14/10/2017
10:00

Hem decidit reunir-nos tot el matí per poder enllestir definitivament el que ens quedava abans d’imprimir el projecte. Així mateix, hem aprofitat per a dissenyar el cartell publicitari del musical i l’hem enviat perquè el pengin a la pàgina web del projecte Ari. Tanmateix, hem cercat les imatges que projectarem durant la representació i hem arreglat les cançons per poder-les utilitzar en els propers assajos. Pel que fa a la part escrita hem fet una última llegida i hem arreglat el format. El cartell ha quedat així!

 

Screen Shot 2017-10-14 at 11.56.57.png

PER FI! JA HEM ENTREGAT EL NOSTRE SUPER TREBALL DE RECERCA. 

16/10/2017

Avui a primera hora hem entregat el TR a la Laia Àngel, estem molt contentes del nostre treball. Pero això encara no s’ha acabat. Ara ens haurem de centrar al 100% en els assajos i preparació del dia 03/11/2017. Resulta que de les tres dates que haviem triat, una d’elles és un dia festiu (OLÉ NOSALTRES); així que al final només en farem dues.

EL NOSTRE ESPAI A LA PAGINA WEB DE L’ARI ENS FA SENTIR IMPORTANTS.

18/10/2017

La Núria, encarregada del projecte Ari, ens ha respòs el corrreu que li vam enviar fa uns dies amb el cartell adjunt. Ens ha dit que estaven molt contents amb la nostra feina i que penjarien el cartell a la web, a més a més de fer difusió per les xarxes socials.

 

¿COM AFINAR UN GALLINER?

19/10/2017

Avui hem assajat tots junts les escenes 2,6,9,12,3 i la cançó final de Girl on fire. Hem pogut repartir les veus que faria cadascú a la cançó Girl on fire i hem començat ha assajar per veure com quedaria. Tot i que hi ha hagut algun que d’altre gall tenim l’esperança de que quedarà bé.

Screen Shot 2017-12-11 at 18.36.03.png

 

ENS INFILTREM A L’ASSEMBLEA DE LA ESO.

23/10/2017

Aquest dilluns hem decidit presentar a  l’assemblea el nostre projecte. Hem explicat el nostre projecte i la importància de participar-hi.  A més a més, hem avançat a 4t d’ESO que el dilluns 30 tindran l’oportunitat de veure el musical en horari lectiu; el que per nosaltres suposara la primera representació.

 

VIVINT AL LIMIT! 

26/10/2017

Ja no ens queden gaires dies per assajar i estem una mica verds. Hem demanat ajuda als estudiants d’arts d’IB  amb la decoració i la Júlia Sainz ens prepararà la taula de nadal.

Avui hem fet un assaig general i ha estat un desastre. Ens ha costat moltíssim organitzar a la gent i tot era una disbauxa. Hem demanat ajuda al Jordi Yang, l’Àlex Morales i el Danil de 2n de Batxillerat  amb el so i els llums, però sincerament, han fet més nosa que servei. Com que no hem tingut temps de reunir-nos tots abans, ens està costant molt coordinar-nos i ja no sabem que fer… L’obra NO surt; i ja no queden més assajos abans de la representació de 4t ( per no mencionar que només queda una setmana per l’estrena oberta al públic). Després de l’assaig hem estat parlant i s’ha decidit que aquest dissabte 28 d’octubre tots ens reunirem a casa la Glòria i el passarem tantes vegades com siguin necessàries. Estem bastant preocupades i certament decebudes amb certs actors, però ara ja no hi ha marxa enrera…

 

ASSAIG GENERAL ALS DE 4T ESO

30/10/2017

De 14.00 a 15.15 h, hem assajat el musical una vegada, ja que a les 15.30 h hem començat la representació als de 4t de l’ESO. Estàvem una mica nerviosos i ja els hem avisat que faltaven elements decoratius i algun assaig més. Tot i això ha sortit super bé, molts nens ens han felicitat a la sortida i fins i tot alguns s’han emocionat! Això és un bon senyal i realment ens ha animat moltíssim, perquè tot i que era un assaig i encara faltessin molts elements, el musical transmet emocions; i aquest era el nostre objectiu. Si seguim treballant, divendres anirà perfecte.

Finalment l’Àngela, la mare de l’Ariana, ens ha dit que no podrà assistir al musical, ja que el passat 28 d’octubre l’Ariana hagués fet 20 anys i es troba una mica sobrepassada per les emocions, a més a més té l’agenda molt plena. Tot i així, ens ha transmès la seva il·lusió pel projecte i ens ha informat de que ja hi ha 7 casos de pacients a qui s’ha aplicat el CAR-T que tots estan sobrevivint. Tanmateix ens ha enviat el contacte del Xavier, que és un dels organitzadors del projecte ARI que sí que assistirà al musical!

 

 

EL GRAN DIA!!!!

Screen Shot 2017-12-11 at 20.44.17.png

03/11/2017

Per fiii ha arribat el dia. Quins nervis! A les 15.00 hem quedat tots a l’aula magna per preparar tot l’escenari i fer una última passada. Cap a les 16.30 ha començat a arribar gent. En un principi semblava que no hi hauria gaire quòrum però a les 17.15h ja estava la sala plena!!! Abans de començar ens hem presentat al públic i hem explicat el funcionament de la taquilla inversa per fer les donacions. Hem començat l’acte a les 17.20 h i ha anat tot tal i com esperàvem. La gent s’ha emocionat, i ens ha felicitat. Al final hem fet sortir al Xavier del projecte ARI per parlar una mica de l’actualitat del projecte i a la sortida la Mariona Paradell i la Júlia Sainz ens han ajudat a recollir els diners.

En arribar a casa hem fet recompte i entre els diners de la guardiola de secretaria i els de la caixa del musical s’han aconseguit un total de 967,27… euros!!!! Realment és molt més del que esperàvem i estem molt contentes amb el resultat. Quan puguem farem l’ingrés.

Avui anem a dormir amb el cor ple de satisfacció i amb les emocions a flor de pell. Moltes gràcies Ariana. ❤

 

SOM POPULARS A LES XARXES SOCIALS

06/11/2017

Avui ens ha arribat la notícia que a l’Instagram del projecte ARI han fet una publicació del musical, ens ha fet moltíssima il·lusió.

Screen Shot 2017-12-11 at 18.41.31.png

Anuncios